De Aanschuiftafel

Januari 2023

De maand december is wat betreft de aanschuiftafel succesvol verlopen. Via de WestBrabander maar zeker ook door de medewerking van de vrijwilligers van de voedselbank worden waardevolle contacten gelegd. Het aantal deelnemers is wisselend. Een aantal vaste gasten, maar toch ook nieuwe gezichten. De sfeer is bijzonder goed, met elkaar is er gespreksstof genoeg. We proberen zo gevarieerd mogelijk te koken.

Voor de derde bijeenkomst zijn we uitgeweken naar de Groen van Prinstererschool i.v.m. de kerstmiddag voor de ouderen van onze kerk. Een mooie locatie waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. 
Voor de maand januari is de planning rond en kunnen we dankzij de medewerking van een ieder verder.

27 nov 2022

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is ‘de Aanschuiftafel’ een feit.
Donderdag 1 december trappen we af met 13 gasten. Wilt u ons project financieel ondersteunen dan stellen we dat zeer op prijs.
In de hal van kerk staat de ‘Aanschuiftafel-pan’ klaar of zegt u: ‘de energietoeslag heb ik niet helemaal nodig….’ dan bevelen we ons project van harte bij u aan.
Maak uw gift over op:
NL17RABO 031 38 00472 t.n.v. de Diaconie o.v.v. de Aanschuiftafel
Hartelijke groet,
Dicky, Theo, Piet en Corrie
 
nov 2022

Als gevolg van de sterk stijgende kosten voor het levensonderhoud kunnen veel mensen een steuntje in de rug gebruiken. Daarom bieden we de 1e, 2e en 3e donderdag van de maand een gratis warme maaltijd aan. De eerste maaltijd serveren we op 1 december a.s.

Inloop vanaf 17:30 uur, om 18:00 uur staat het buffet voor u klaar in de bijzaal van de Gereformeerde kerk,
ingang aan het Zuideinde.

Wilt u gebruik maken van deze gratis maaltijd geeft u zich dan op vóór 26 november via de mail:
                                     deaanschuiftafel20@gmail.com
of gooit u onderstaande strook met uw gegevens in de brievenbus van de Gereformeerde kerk, Steenbergseweg 2 (tegenover de oude bushalte). U kunt zich natuurlijk ook opgeven om een keer te koken of te serveren.
                                     
                                    U bent van harte welkom!
opgavestrook
 
terug