Uitnodiging palmpaasontbijt


Wij, de leden van het diaconale team, nodigen u hierbij met veel genoegen uit voor het PalmPaasontbijt, dat gehouden zal worden op Palmzondag, 2 april 2023 om 9.00 uur in de bijzaal van ons kerkgebouw.

Op deze laatste zondag voor Pasen wordt de intocht van Jezus in Jeruzalem herdacht. Een koninklijke gebeurtenis en daarom trakteren we u graag op een bruine of witte boterham met hartig of zoet beleg, een vers gekookt eitje, een glaasje jus d’ Orange, een pittig kopje koffie, wellicht een sneetje Paasstol en een warm bakje thee.

In verband met de tafelschikking en de inkoop willen we graag uiterlijk maandag 27 maart weten op hoeveel personen we mogen rekenen. Opgave is mogelijk via de intekenlijst, die vanaf zondag 5 maart op de tafel in de grote hal van de kerk ligt en via een mailtje of telefoontje naar ploufw@home.nl telefoonnummer 06 10623937.

De bijzaal beschikt over circa 40 stoelen … dus aarzel niet en meld u snel aan om vanuit deze ontmoeting samen op weg te gaan naar de diensten in de Stille Week en de viering van de nieuwe dag op de Paasmorgen.

We kijken reikhalzend uit naar uw komst. De groene collectebus is, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen, ook van de partij om van alle ‘’ontbijters’’ een kleine, vrijwillige bijdrage te ontvangen.

HEEL GRAAG TOT ZIENS!

Maartse groetjes voor u allen vanuit het college van diakenen, Piet Naeije, Erwin Oosterling, Corrie Nieuwkoop, Dicky van der Kolk, Nella de Gast en Wil Plouvier.
 
terug