startzondag 17 september 2023

START SEIZOEN 2023 – 2024: GA JE MEE?

De vakantieperiode is (grotendeels) ten einde en het nieuwe seizoen 2023 – 2024 lonkt ons toe. Op zondag 17 september is het zover!

De startzondag begint om 9.00 uur met een stevig en gezond ontbijt om voldoende energie op te doen om het komende jaar gehoor te kunnen geven aan de oproep (van de Protestantse Kerk in Nederland) om als mensen van goede wil te getuigen van geloof, hoop en liefde, in de eigen gemeente, maar zeer zeker ook door contacten te leggen met andere gelovigen in de omgeving en daarbuiten met het doel te verkennen hoe je samen – ondanks verschillen – Gods liefde kunt delen en uitdelen aan de medemensen.

Na het ontbijt volgt de viering. Uit de liederen, de gebeden, de verhalen, de muziek blijkt dat de kerk van Christus kleurrijk is en die diversiteit maakt dat het evangelie in alle talen en culturen doorklinkt.

Vervolgens krijgt de startzondag na de dienst een extra tintje, want in de bijzaal wachten de vers gezette koffie, de dito thee en een drankje en daarbij ontbreken de zoete en de hartige versnaperingen uiteraard niet!

Ga je mee? Ja toch! Voel u, gasten en gemeenteleden, hartelijk welkom!!
 
terug