zaterdag 8 juni 2024

Boekenmarkt/Braderie

Datum: 
 zaterdag 8 juni 2024

ZATERDAG 8 JUNI 2024: DICHT BIJ HUIS EROP UIT ….. VOOR EEN ONVERGETELIJKE START VAN DE ZOMER MET EEN BRADERIEBOEKENMARKTBOEK!

Op zaterdag 8 juni is het zover, na enkele maanden van verzamelen, staan de honderden boeken gereed om verkocht te worden voor het goede doel: de stichting ‘’Help Mij Leven’’ oftewel de opvang van de Braziliaanse straatkinderen uit de krottenwijken van Rio de Janeiro.

Om 10.00 uur gaan de kerkdeuren open en heeft u tot 18.00 uur de tijd om te snuffelen naar juweeltjes van uw gading. In allerlei soorten en maten, sommigen als (bijna) nieuw, sommigen met een nostalgisch karakter, sommigen zeer leerzaam, sommigen met een christelijk tintje, kortom voor u allen iets om een hele zomer van te genieten en dat voor een spotprijsje.

Tussen het zoeken door kunt u genieten van een kop koffie of een glas thee en door het aansteken van een kaarsje even in gedachten weg mijmeren.

Naast de boeken zijn er ook pakketjes te koop met nieuwe kaarten voor diverse gelegenheden. Ondanks alle digitaal verzonden wensen, wordt het door menigeen nog zeer gewaardeerd een papieren kaartje op de deurmat te vinden.

Het restant van de boekenmarkt gaat op 23 juni 2024 haar eigen oecumenische weg: onze gastorganist/pianist Patrick Goverde en zijn vrouw Melanie zijn zeer dankbaar voor de schenking aan de twee katholieke parochies: de Vredeskerk en de Gummaruskerk te Steenbergen.

De paden op …. de oprijlaan van de Gereformeerde kerk in ….. dat is genieten op zaterdag 8 juni 2024! Van harte welkom!
 

terug